Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elö fordult már, hogy elrontot...

Elö fordult már, hogy elrontott kaját tettél vendégeid elé?

Figyelt kérdés
Hogy volt?
2010. okt. 9. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan már volt, hogy a kinézete nem volt szép, olyan, hogy romlott, leégetett vagy ehetetlenre füszerezett nem.

Egyszer buktát sütöttem, és a lekvár szétfolyt, egyszer meg az egybensült kacsa túl puha lett, és nem lehetett rendesen darabolni. MIndez 40 év alatt.

2010. okt. 9. 08:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Nálam pörkölt-nokkedlivel volt.Szétfött,ragacsos nokkedli,egy szégyen volt!( 10 éve történt)
2010. okt. 9. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
98%

Elsóztam a főzeléket, de a párom hősiesen evett belőle 2 kanállal.

Még nem nagyon tudok főzni, így vendégeket sem nagyon hívok ebédre. :)

2010. okt. 9. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is inkább a küllemével voltak gondok. Tehát pl. szétfolyt a torta! De így ízileg még szerencsére nem sikerült vendégek előtt elcsesznem kaját!
2010. okt. 9. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nálam annyi volt a max. hogy vendégségben voltam magyar ismerősök átmeneti külföldi felszereletlen szállásán, kitaláltam h pizzát sütök. nem volt só sem:) a körülményekhez képest jó volt, de meg sem közelítette az otthon sütöttet.
2010. okt. 12. 01:00
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. okt. 31. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!