SOS! Mit csináljak az elrontott születésnapi piskotábol?
Figyelt kérdés
Sajnos elrontottam egy egyszerü piskótát. Tortának indult és valami finomat kéne csinálnom belőle. Nagyon rondán néz ki, mégis fel kéne használni. Ötletek? Help!!!
L/17
2009. dec. 27. 16:20
1/7 anonim válasza:
Csinálj belőle somlói galuskát,vagy pudinggal és tejszinhabbal rétegesen rakd össze.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt még rétegesen se lehet :D
Nagyon elronthattam vmit..
A somlói nem rossz ötlet...
2009. dec. 27. 16:26
4/7 A kérdező kommentje:
köszi hát csináltam gyorsan vmit :D
de ajándéknak inkább sütök mandarinos muffin tortát :D
2009. dec. 27. 16:42
5/7 anonim válasza:
törd apró darabokra, tedd bele egy tálba. főzz pudingot, öntsd hozzá. ha van valami gyümölcs, pl málna, akkor azt is tehetsz bele.
6/7 anonim válasza:
Nekem is az aprózás és rá puding meg gyümölcs ugrott be. :)
Annál nem számít a szépség. :) Vagy még csokiöntet is mehet hozzá, vagy vanília, ami jól esik. :)
7/7 A kérdező kommentje:
A piskóta felét megcsináltam olyan gyümölcsös-pudingos valaminek és nagyon finom lett!!Köszönöm!!:)
2009. dec. 28. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!