Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hol tudok problémás elrontott...

Hol tudok problémás elrontott lovat venni amit máshogy vágóba szánnának?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon kemény munka meg minden meg sok pénz és idő.

DE 13 éve nap mint nap lovazok 10 éve van sajátom (lassan 21 éves :() És szeretnék egyet amit én tanítok be de ha csikót veszek mondjuk egy 2 éveset akkor várni kell vele még 2 évet.

Szal arra gondoltam hogy veszek egy olyan lovat amit másképp vágóba vinnének mert nem viselkedik.

Tudtok helyeket, oldalakat ahol ilyen lovat találok?

2011. szept. 5. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Én is járok lovagolni,és volt egy Arany nevű paci,aki súlyosan lebetegedett és egy család örökbe fogadta...szóval elmész egy közeli lovardába és megérdeklődöd,hogy van-e ilyen ló amit te szeretnél.
2011. szept. 5. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:

vágoba nem azért visznek lovat mert nem viselkedik.

vagy azért mert beteg vagy nem hoz hasznot a sport terén,munkát teni lehet ,hogy nem éri meg egy olyan loba ami nem alkalmas a kivánt feladatra szoval ha tényleg ez a célod amit irtál akkor csak normális helyen megfelelö lovat szabad venni.

2011. szept. 5. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
(vehetsz 4éveset isXD) am kérdezd meg a vágóhidat...
2011. szept. 5. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Galoppról lehet venni olcsón telivéreket, akik nem váltak be versenyzésre, picit vágóár fölött eladják őket.

Csikót amúgy vehetsz olyat is, ami nincs még elrontva, de már kezdheted a belovaglását. Ha nem fontos a származás, most elég alacsonyan vannak a lóárak és még lejjebb fognak menni, mert jön a tél és a takarmány drága. Sokan akarnak ilyenkor megszabadulni pár lótól, mert tartani őket nem bírnák.

2011. szept. 5. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazából galoppról még vágóár alatt is szoktak lovat eladni, nekem egyszer felajánlottak egyet ingyen is, hogy ne kelljen vágóra vinni. És ezek általában viszonylag fiatal, egészséges lovak. 70-100 ezer Ft-ért már sztem biztosan tudsz galopplovat szerezni.
2011. szept. 7. 09:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem lehet hogy kimegyek akkor alagra vagy a kincsem parkba hátha..

Köszi a válaszokat.

De mondjuk nyár elején akarok mert akkor nincs sok dolgom :)

2011. szept. 7. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
lovasok.hu-n is találsz egész olcsón
2011. szept. 8. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!