Hol tudok problémás elrontott lovat venni amit máshogy vágóba szánnának?
Tudom nagyon kemény munka meg minden meg sok pénz és idő.
DE 13 éve nap mint nap lovazok 10 éve van sajátom (lassan 21 éves :() És szeretnék egyet amit én tanítok be de ha csikót veszek mondjuk egy 2 éveset akkor várni kell vele még 2 évet.
Szal arra gondoltam hogy veszek egy olyan lovat amit másképp vágóba vinnének mert nem viselkedik.
Tudtok helyeket, oldalakat ahol ilyen lovat találok?
vágoba nem azért visznek lovat mert nem viselkedik.
vagy azért mert beteg vagy nem hoz hasznot a sport terén,munkát teni lehet ,hogy nem éri meg egy olyan loba ami nem alkalmas a kivánt feladatra szoval ha tényleg ez a célod amit irtál akkor csak normális helyen megfelelö lovat szabad venni.
Galoppról lehet venni olcsón telivéreket, akik nem váltak be versenyzésre, picit vágóár fölött eladják őket.
Csikót amúgy vehetsz olyat is, ami nincs még elrontva, de már kezdheted a belovaglását. Ha nem fontos a származás, most elég alacsonyan vannak a lóárak és még lejjebb fognak menni, mert jön a tél és a takarmány drága. Sokan akarnak ilyenkor megszabadulni pár lótól, mert tartani őket nem bírnák.
Értem lehet hogy kimegyek akkor alagra vagy a kincsem parkba hátha..
Köszi a válaszokat.
De mondjuk nyár elején akarok mert akkor nincs sok dolgom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!