Az igazi sós, de egyben édes sajtos rúd titka(?)
Figyelt kérdés
Nem tudom jól elmagyarázni, de van az az (régen több helyen is kapható volt) igazi sajtos rúd, ami kicsit mintha sós, de egyben valahol édeskés is, ami igazi leveles tésztából készül.
Nekem egy ilyen recept kéne. Remélem más is tudja miről beszélek! 😂
Vagy ennek mi a titka? Ezek a receptek amik neten fent vannak nem olyanok…Vagy ennek pont az a titka, hogy ipari módon készítik? Kisebb boltokban még lehet ilyet kapni.
2023. ápr. 12. 18:24
1/6 anonim válasza:
Margarin helyett zsírt rakj bele és rakj cukrot és egy csipet sót is bele és szórd meg köménymaggal az adja meg az ízét.
2/6 anonim válasza:
Én is ezt keresem éppen.Imádom egyszerűen
3/6 A kérdező kommentje:
1:Akkor ha jól értem a levelestésztába ne vajat, hanem zsírt kell hajtogatni? Vagy vajat hajtogatok, de a tészta összeállításánál cserélem ki csak a margarint zsírra +cukor a tésztába?
2: imádom. 1-2 kisboltban még lehet ilyet kapni, de a nagyobb üzletekben még csak nem is hasonlít az eredetire. Nagyon tudni szeretném a titkát 😂
2023. ápr. 12. 19:59
4/6 anonim válasza:
Az 1-es tippje hülyeség, egyetlen bolti tésztában sincs zsír!
6/6 anonim válasza:
Vajat kell használni és nem margarint. A croissant tésztában is csak minimális cukor lehet mégis édes hatású a vaj miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!