Ha egy hétre valót akarok megfőzni többfélét akkor főzés után tegyem ételhordóba és fagyasszam le? Aztán csak meg kell mikrózni?
Figyelt kérdés
Egy hétre elmegyünk majd nyaralni és már előre aggódom, hogy addig a mama mit fog enni, mert egyedül lesz itthon, és ezért gondoltam hogy megfőzök többféle ételt és lefagyasztom ételhordókba csak nem tudom hogy csináljam.2023. ápr. 11. 18:19
21/22 anonim válasza:
Ha ennyire idős a néni én mindenképp megkérném a helyi családsegítőt/idősgondozót hogy nézzenek rá néha. Nálunk például az idősek ebédjét is ők hordják ki.
22/22 A kérdező kommentje:
Beszéltem azóta a szomszéddal, ők este 6ig dolgoznak, de rá fognak nézni munka után, a futárral megprobalom megbeszélni, hogy akassza fel az ételt a kapura. Egyébként közlekedik ő magától, csak lassan és sokáig szokott aludni a futárok meg 10 óra körül jönnek, ő délben szeret felkelni utána egésznap tévét néz. Nyaralni volt párszor velünk de mindig unatkozott ezért se akar velünk jönni.
2023. ápr. 12. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!