Ha egy hétre valót akarok megfőzni többfélét akkor főzés után tegyem ételhordóba és fagyasszam le? Aztán csak meg kell mikrózni?
Van amit simán meglehet egy hét múlva is enni a hűtőből, felesleges lefagyasztani. De amit meg le akarsz fagyasztani azt miért ételhordóban akarod lefagyasztani? Rengeteg felesleges helyet venne el, abszolút nem hatékony a helykihasználás szempontjából ( Persze, ha egy félig üres 300 literes fagyasztóládáról van szó, akkor nem számít.)Egyszerűen adagonként tedd nylonzacsiba ( uzsonnaszatyorba)!
Nem tudom helyileg hol vagy, de én simán rendelnék neki menüt egy hétre egy kiszállítócégtől. Változatos, mindennap friss, és jó eséllyel anyagilag jobban megéri mint több féle ételt otthon megfőzni.
Kérdező, nem mindent lehet jól fagyasztani. Ha rendelsz mondjuk pacalpörköltet sóskrumplival, (vagy sóskát tükörtojással, krumplival), az fagyasztás felengedés után ehetetlen lesz. Nézz utána, hogy mi bírja a fagyasztót és mi nem.
A mama legalább a köretet - pl. tésztát a bolognaihoz, vagy pár szem petrezselymes krumplit -, meg tudna főzni?
Futár tuti nem megy el, de meg lehet vele beszélni hogy csak akassza a kilincsre.
Sokáig meg lehet enni: krumplistészta, rakott- töltött- székelykáposzta, gulyásleves, pörköltek, lencsefőzelék fasírttal, sült húsok, töltött paprika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!