A húsvéti sonka inkább barnás színű,nem piros.Mitől lehet?
Ha barnás, az inkább a füstölt jellemzője és piros a nyersé.
Én még soha nem vettem piros füstölt sonkát.
Ilyen a rendesen megfüstölt sonka megfözve:
Ez az első húsvétod?
Vagy nem értem mi ez az elképesztően sok szerencsétlenkedés a sonka körül ezen az oldalon.
9-es: rengeteg fiatal csak bolti fött csirkesonkát látott életében, sokan csak gyorspácol borzalmakat ismernek, és ha egyszer rászánják magukat a hagyományos sonka vételére, fözésére, akkor meglepödnek, hogy az egész más.
Sok családban már a nagyszülök sem igazán vettek házi, rendesen megfüstölt sonkát, ezért otthon sem láthatták, meg a sok csonka családban nem igazán tartanao/tartottak húvétot sem.
Te sem úgy születtél, hogy mindent tudtál, és ez az oldal éppen arra van, hogy az ilyeneket meg tudják kérdezni valakiktöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!