Húsleves hogyan kell csinálni?
Nem ért egyet, ezért osztja a pirosat. Ovis szint, ez van.
1 és 4 válasz az enyém, eddig megúsztam valami miatt, most gondolom én is "jól megkapom" a magamét.
12. Érdekes, ez a hozzászólásod sincs lepontozva.
Szóval eléggé gyanús vagy :D
Sertéshús, jó porcos része, csont is
Hidegvízben felrakod főni
Többször lehabozod
Mehet mellé hagyma egészben
Mikor félig megfőtt akkor krumplit, répát, petrezselymet, karalábét, kevés zeller, petrezselyem zöldet teszel bele igényesen felvágva. Mikor a vége felé jár esetleg karfiol is mehet bele.
Ízesítőnek házi vegetát szoktam, só, bors, egy pici kiskanál olaj is mehet bele.
Tésztát külön kifőzni.
Amúgy meg ízlés kérdése 7-es, csak a sertéshúslevest eszem meg én is, a többit undorítónak tartom :)
Nem nézegetni akarok hogy áttetsző e, hanem megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!