Milyen egyszerű pékárú, nassolnivaló finomság receptek vannak, amiket egy teljesen kezdő is el tud készíteni?
A legegyszerűbbek a kevert sütemények! Minden le van írva mennyiség szerint és csak össze kell keverned a hozzávalókat, majd be a sütőbe!
Én is ezeket szoktam sütni, ha valamilyen összejövetelre megyek és mindig nagy sikere van a kevert süteményeimnek!
én ma csináltam meg ezt a sajtos rudat!
nagyon béna vagyok a konyhában! de ez nagyon finom lett!
Vegyél bolti levelestésztát (amit tekercsben adnak, ne mélyhűtöttet).
Picit hagyod állni hűtőből kivéve, utána kitekered. Kb. 6-7 csíkra vágod, a szeletekre nyomsz egy csík ketchupot, egy csík mustárt, és ráfektetsz egy virslit. Egyik szélét megkened felvert tojással (hogy összeragadjon a tészta), és ráhajtod a virslire, kvázi becsomagolod. (Tehát olyan széles szeletekre vágod, hogy bele tudd csomagolni a virslit.)
A tetejét megkened tojással, szórsz rá pici reszelt sajtot vagy szezámmagot, majd felkarikázod falatkákra (virsli hosszától függően 5-6 részre).
Sütőpapírral bélelt tepsiben 10 perc alatt megsütöd, míg aranybarna nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!