Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a mazsola egy éjszakán...

Ha a mazsola egy éjszakán keresztül lenne vízbe beáztatva, akkor nagyon szétmállana, annyi idő már sok lenne neki? Vagy lehet simán annyi ideig áztatni? Mik a tapasztalataitok ezen a téren?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha jó minőségű, nem nagyon régi mazsola, akkor nem.
2023. márc. 8. 03:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
A hőmérséklet is fontos, ha pl hűtőben van, nehezebben dagad.
2023. márc. 8. 06:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Hűtőben gondoltam.
2023. márc. 8. 06:33
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
lazán kibírja
2023. márc. 8. 06:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem málik szét van tartása de jól megpuhul.
2023. márc. 8. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2023. márc. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!