Hogy lehet még napjainkban is egy alap rántotthús sok ember kedvenc és ünnepi étele, mikor olyan sokféleképpen elkészíthető már egy szelethús?
Finom, és lehet ezt is variálni.
Lehet szezámmagos rántott hús, lehet kukoricapehelybe forgatni, vagy más különféle magvakba, nem csak szezámmagba, lehet mandulába is forgatni , stb.
Kérdező, esetleg próbáld variálni, hátha úgy majd jobban ízlik!
Jódolgukban már nem tudják az emberek mitől szenvedjenek...
"Már megint rántott húst kell enni...?"
Csak nehogy megint olyan világ jöjjön, mint a nagyszüleink idejében, hogy örültek ha egy hónapban egyszer láttak húst...
Úgy, hogy finom.
Kérdező, ha meguntad, egyél valami mást!
40 éve főzök, az egyik szakmám is ez.
Nincs olyan hús és nincs olyan fűszer, amit ne ismernék és nem tudnék feldolgozni, mégis a rántott hús a megunhatatlan kedvencem.
Ilyenkor mi van? Jöhetnek a lepontozások!
Mert az ismert és biztosan finom
Én pl nem szeretem a fűszereket a sót és a borsot kivéve, szóval inkább rábtott hús mint más
Én pl nem annyira szeretem a húst, de rántva ízlik. A natúr húsokat csak akkor eszem meg ha van valami mártogatós hozzá ami elnyomja az ízét. A rántottnál az a kis panír épp elég arra, hogy elfeledtesse az agyammal meg az ízlelőbimbóimmal, hogy egy állat hulláját eszem.
Ünnepinek meg azért ünnepi mert viszonylag macera megcsinálni. Faék egyszerű, de időigényes, sok edény kell hozzá, és bűzlik utána a lakás. Úgyhogy csak ritkán készítek. Meg attól még hogy rántott, tényleg lehet variálni. A borzas is nagyon finom, vagy az orly is. Vagy ha az orlyt utána beforgatom édes-csípős-szezámos szószba akkor kínai szezámmagos csirke is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!