Hogy lehet még napjainkban is egy alap rántotthús sok ember kedvenc és ünnepi étele, mikor olyan sokféleképpen elkészíthető már egy szelethús?
Ki nem állhatom a rántott ételeket. Semmi értelme, nehéz, felpuffaszt.
Egy csirkehúst ezerféleképpen meg tudok fűszerezni, hogy még két hét után se legyen unalmas (na, nem mintha minden nap azt enném), rántott cuccból meg egy fél szelet után hányingerem lesz.
Mondjuk okkal utálom, mert nálunk pl minden átkozott hétvégén ez készült, amíg az eszemet tudom, és kötelezően enni kellett.
Olyan nem volt, hogyha én spagettit ettem volna vasárnap, ehettem. Nem! Rántott hús van, ezt eszed, pont.
Amióta végre elköltöztem soha nem ettem rántott húst. A barátomnak készítek, én 12 éve nem tudom megenni. Bármilyen már formában elfogyasztom a húst, gombát, karfiolt, etc, de kirántva nem.
Szeretik a rántott dolgokat nem csak Magyarországon.
De lehet nem csak prézliben sütni
úgy változatosabb.
hacsapuri az
egyed a rántott csirkédet hülyegyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!