Kicsit fagyott volt a hús közepe mikor felszeltem, így sütöttem meg serpenyőben, nem lehet gond ugye?
Sütöttem, kiengedte a levét, és utána lepíritottam. Majd kicsit, nem sokáig főztem egy tejszínes sajtos mártásban 3-3 perc, kicsit rágós, de szerintem mert gyorsan pirult, de szerintem megsült.
Lesz baj?
Lesz!
Pár éven belül infarktusban vagy sztrókban el fogsz pusztulni az INDOKOLATLAN rettegés okozta stressz miatt!
Mi a fene bajod lehetne, egy sütött-főzött hústól, ami még részben fagyos is volt? ...feltéve, hogy nem romlottan fagyasztottad le.
De most komolyan, tudom jártak már így emberek meg minden, de akkor is érdekel.
Mert érzem a húson, hogy mint a fagyott hús, szagra is. De úgy alapvetően meg nem rossz, meg lehet enni. Azon vagyok, hogy kidobom, vagy tegyem vissza főni míg puha nem lesz?
Figyelj, tök mindegy, hogy mit mondunk, ha neked ilyen formában nincs hozzá gusztusod, akkor epegörcsöt, vagy gyomorrontást kaphatsz,...és nem azért mert a hússal van a gond.
Tedd vissza főni!
"Azon vagyok, hogy kidobom,..."
Szörnyű ezt még olvasni is.
Egyelőre megvagyok, szerintem túl spiláztam, mondjuk nem magam miatt aggódtam hanem a tesóm miatt, de evett ő is.
Kicsit vissza raktam azért, de szerintem ha nyers lett volna akkor nem lett volna ilyen fehér szálkás a hús, és elrágni se tudtam volna.
Kis kockákról van szó, nem hiszem, hogy több kellett volna neki ennél.
Lehet hogy inkább rommá főzted, és azért lett cipőtalp.
A hús sütés az egyik legnehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!