Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Puha és vastag "pizzatésztának...

Puha és vastag "pizzatésztának" mi a receptje?

Figyelt kérdés

Idézőjelbe tettem, mert szerintem a többség szerint az nem is pizza..

De most fontos lenne olyat készítenem, mert idős és rosszfogú vendégeket várok. Puha pizzában állapodtunk meg.... :)))


Egy régi suliban volt olyan, több centi vastag, puha, és a cucc is jó volt a tetején.... De hogy az hogy készül????



2023. márc. 3. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Csinálj langallót pizzafeltétekkel.

Vagy teszel a pizzatésztába egy szem főtt krumplit.

2023. márc. 3. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Szia, ez a világ legjobb puha pizzatésze receptje.


[link]

2023. márc. 3. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk éppen nem olívaolajat tennék a pizza tésztájába, ha puhát akarok. Bár lehet, hogy urbanlegend. De lágyabb tésztát készítenék a szokásosnál, és vastagabbra nyújtanám, tovább keleszteném. Esetleg a szokásos mennyiségnek a másfélszeresét készíteném tésztából, ha már van vékony pizzához alaprecepted.
2023. márc. 3. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Elsőként 90es évek elején Bpen a Deákon Blahán es Moriczon vettem egy mastek lancolat által karéjból szegletes vastag puhatésztás margaritát és sonkásat . Ezek fantasztikusak voltak , a kerek vékony csak pár eredeti olasz étteremben voltak klasszak, máshol gagyik, főleg mert bolti kechupos neg ananaszos fantáziás furcsasagok az eredeti püré helyett .
2023. márc. 3. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
Továbbá fokozatosan sütik , a hús zöldség fűszer megy rá, pár perc múlva a sajt és később a püré , mindegyik elterő süléssel bír es igy érnek össze az ízek. Ezt egy olasz mesterszaki közölte egy komoly gasztro műsorban .
2023. márc. 3. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
A magas víztartalom a lényeg, semmi extra nincs benne. Amit fentebb linkeltek az jó lehet.
2023. márc. 3. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem a linken lévőt, és végső esetben ezt kipróbálom akkor.


Viszont ránézésre nem ilyenre gondoltam, hanem ennél jóval vastagabbra! :))

(Az a fajta tényleg nem lenne pizzának nevezhető, de mindegy.)


Konkrétan azért nem a kenyérlángosra kerestem rá, mert úgy tudom, azok ugyan vastagabbak, de keményebbek is, mint amit én keresek....


Olyan él az emlékeimben, hogy vagy 3-4 cm magas, puha tökre, csak max az alja van kicsit erősebben sülve, de az se nagyon.

2023. márc. 4. 08:38

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!