Puha és vastag "pizzatésztának" mi a receptje?
Idézőjelbe tettem, mert szerintem a többség szerint az nem is pizza..
De most fontos lenne olyat készítenem, mert idős és rosszfogú vendégeket várok. Puha pizzában állapodtunk meg.... :)))
Egy régi suliban volt olyan, több centi vastag, puha, és a cucc is jó volt a tetején.... De hogy az hogy készül????
Csinálj langallót pizzafeltétekkel.
Vagy teszel a pizzatésztába egy szem főtt krumplit.
Megnéztem a linken lévőt, és végső esetben ezt kipróbálom akkor.
Viszont ránézésre nem ilyenre gondoltam, hanem ennél jóval vastagabbra! :))
(Az a fajta tényleg nem lenne pizzának nevezhető, de mindegy.)
Konkrétan azért nem a kenyérlángosra kerestem rá, mert úgy tudom, azok ugyan vastagabbak, de keményebbek is, mint amit én keresek....
Olyan él az emlékeimben, hogy vagy 3-4 cm magas, puha tökre, csak max az alja van kicsit erősebben sülve, de az se nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!