Miért nem fő meg a tészta?
Azt írja hogy csak 8-10 percig kell főzni,
de még 20 perc múlva is nyers, rágós.
A nyers tésztával semmi gond. Nem értem. Pedig a víz is forrásban van.
Kevertem is, sót is raktam bele, meg csak a víz forrásakor raktam bele a tésztát.
Egyszerűen nem értem.
Metélt tészta. Hogy pontosan milyen, passz, mert németül van ráírva.
De 8-10 perc főzési időt ír, aztán kb. 35-40 perc alatt főtt meg, úgy ahogy.
Időnként muszáj keverni. A szakik ezt mondják.
8-as, a hatos válaszodban még azt mondtad, hogy abszolút nem kell kavarni.. 🤗
Most már: "Egyszer, nagyon max kétszer megkevered.."
Ez pl. háromszor mondja (nem hiszem, hogy nem értenek hozzá 😃)
Amúgy nem az fogja a főzésben gátolni, hogy 5 percenként megkavarom. Főleg hogy végig forrásban van a víz..
A tészta neve: Tress. Szóval nem csak a Panzani ilyen..
De különben én már többel találkoztam, amit LEGALÁBB kétszer annyi ideig kell főzni, de inkább még tovább, mint amit ráírnak.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!