Aki saját maga készít soba tésztát és hozzá valamilyen szószt, ajánlana szószt ami neki bevált? Esetleg receptet?
Figyelt kérdés
Mivel egyre nehezebben kapni Nissin sobát, (meg, mert ha én készítem a egészségesebb is, mint a nissin szemete) és marhára szeretem, ezért szeretnék otthon magam csinálni. A tésztával nincs gond, veszek hajdinalisztet azt kész, viszont a szósszal fogalmam sincs. Sima szójaszósz? Vagy keverék, mint szója, meg osztrigaszósz? (Mert a nissinében van puhatestű feltüntetve, az meg az osztrigaszósz lesz) Ha valaki tudna ajánlani valami jó sobaszószt azt megköszönném!2023. febr. 18. 17:55
2/4 anonim válasza:
Ezt szoktam megduplázni, plusz egy pici fehérbors, szezámolaj, meg ha nagyon sűrű, egy icipici víz. Ez megy rá egy egész csomag (250 g) tésztára.
De a yakisoba, mint az a Nissin cucc, nem soba tésztából van, hanem búzalisztes tésztából, ugye ezt tudod?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért szeretném én készíteni.
A szósz hozzá nagyon bejön, de attól az instant tésztától kivagyok.
Csak nem tudom, hogy hogyan álljak neki magam a szósznak.
De köszi a tippeket!
2023. febr. 19. 12:15
4/4 anonim válasza:
Helló! A gyomrom nem bírja a gabonákat, csak az álgabonákat, pl hajdina, kinoa. Megtennétek hogy leírjátok, hogy ti hogyan készítitek a soba metéltet? A boltban csak hamisítványt láttam. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!