Hogy vonjam be a tortát fonanttal?
Figyelt kérdés
Eddig 2x csináltam fondanttal bevont tortàt. Egész jól sikerültek, De valami miatt a fondant mindig buggyos maradt és a torta oldalárol 3 részt lekellett vágnom. Így ott sajnos maradt egy nagy csík. A hibákat persze eltuntettem diszitessel, de nem értem hogy tudnám egyben szépen rátenni a fondantomat a tortára. Ti hogy csináljátok?#fondant #Torta bevonása
2023. febr. 20. 00:37
2/5 anonim válasza:
Mindig próbáld meg óvatosan megemelni, és ahogy rakod rá, középen rakd egyből. Egyik kezeddel pedig már simithatod is
4/5 anonim válasza:
Legyen elég nagy a darab, az állaga rugalmas (ha sokst szöszölsz a nyújtással, kiszáradhat)
Egyetlen mozdulatod van arra hogy úgy helyezd rá hogy tökéletes legyen. A túllógást vágd le
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!