Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell sonkatekercset...

Hogyan kell sonkatekercset készíteni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Én még életemben nem csináltam sonkatekercset és nem is tudom hogyan kell! De már ettem. Nos, az íze alapján én csinálnék franciasalátát, tennék bele egy kis törtkrumplit és begöngyölném sonkába. :-)

Kezdődhet a lepontozás, ugyanis gőzöm nincs a helyes válaszról!

2008. dec. 27. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem a lepontozásra megyek. ;) Ami nekem rémlik az ízéből: tormakrém meg talán valami sajt szerű...
2008. dec. 27. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Tormás sonkatekercs

Hozzávalók 4 személyre:

# 16 szelet gépsonka

# A töltelékhez:

# 10 dkg vaj

# 20 dkg natúr sajtkrém

# 2 evőkanál majonéz

# 2 teáskanál mustár

# 2 teáskanál ecetes torma

# só

# bors


Elkészítés: A töltelék hozzávalóit habosra keverjük, a sonkaszeletekbe göngyöljük. Franciasalátára téve, de anélkül, friss kenyérrel is finom! Pl. vendégvárónak kitűnő, mert hamar készen van, bár jó, ha legalább fél napig hideg helyen áll, hogy az ízek összeérjenek.



ez egy a sok közül,üsd be google ba erre is van több verzió,ki hogy szereti

2008. dec. 27. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Az első vagyok. Én zöldségeset ettem, abban nem volt torma:(
2008. dec. 27. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]



olvasd el ezeket a recepteket, vagyis oldalakat, itt van tormás is :D

2008. dec. 27. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
A recept tökéletes, ha dekoratívvá akarod tenni, vágjál közé keménytojás karikákat, fodros petrezselymet, és az egészet öntsd le aszpikkal!
2008. dec. 27. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Melyik hasonlít leginkább ahhoz amit a hidegtálakra tesznek? Gyárihoz....
2008. dec. 28. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyári így készül:

Szép vékonyra szeletelt sonka, besamel mártás, reszelt torma

a besamelt így készítsd: vaj, bele liszt, mintha rántást csinálnál, csak víz helyett tejjel öntöd fel és állandó kevergetés mellett jó sűrűre főzöd. Teszel bele borsot, ételízesítőt és szerecsendiót. Amikor kihűlt hozzákevered a tormát, ízlés szerint. Én jobban szeretem jó tormásan, de ha te nem, akkor ne tegyél bele olyan sokat. Majd kiteríted a sonkaszeleteket és az aljára nyomsz egy sort habzsákból, de lehet kiskanállal is, ha ügyes vagy. Majd szépen felhajtogatod és tálra teszed őket. A tetejére nyomsz pöttyöket és aszpikkal is bevonhatod, akkor tovább eláll és nem szárad meg a sonka!

Nem egyszer csináltam még anno a suliban rendezvényekre!

2008. dec. 29. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!