Pogácsát lehet sütni mikrohullámú sütőben?
#1. Köszi. Te már próbáltad? Milyen lett az állaga? A sütő elromlott, fritőz nincs.
#2. Köszi. Arra gondoltam (vagy azt reméltem), hogy aki válaszol majd, egy kicsit bővebben kifejti. Te már próbáltad?
Köszi. Az nem gond szerintem, ha nem ropogós és tkp engem annyira a kinézete sem foglalkoztat. Inkább az íze érdekel, illetve az, hogy átsül-e jól.
Akkor érdemes kipróbálni?
Te már kenyeret is sütöttek mikrohullámú sütőben?
És még egy kérdés. Vannak ilyen panírozott pulykaszeletek. Az megsül, átsül mikróban? Vagy pl a falafel?
Az íze nem lesz olyan jó, mint a hagyományos sütési módszer esetén, de ha nincs más lehetőséged, akkor érdemes kipróbálni. Az eredmény attól is függ, hogy milyen mikrohullámú sütőd van, milyen tálban sütöd és milyen programot használsz.
A kenyér sütése a mikrohullámú sütőben nehézkes lehet, mert a mikrohullámok nem adnak olyan szép tetőt, mint a hagyományos sütő.
A panírozott pulykaszeletek és a falafel is megpirulhatnak a mikrohullámú sütőben, de általában a hagyományos sütő ajánlottabb a szép eredmény érdekében.
Inkább csinálj a tésztából sós rudat és serpenyőben süsd meg.
Mikróban meg se közelíti a pogácsa állagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!