Hogyan lehet mikrohullámú sütőben chipset készíteni, ha nincs olyan speciális chips készítő? És mennyi krumpli fér be egyszerre? Hány percig kell mikrózni?
Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 13:48
1/14 anonim válasza:
Mikróba nem tudom, de speciàlis gép sem kell. Én vékonyan felszeletelem, szeletelővel és megsütöm serpenyőben
2/14 A kérdező kommentje:
De kifejezetten a mikrohullámú sütőben készült érdekel.
2023. jan. 8. 13:57
3/14 A kérdező kommentje:
Az nem gép, amit fent említettem, hanem egy (műanyag?) eszköz, amit bele lehet tenni a mikrohullámú sütőbe.
Ilyen:
2023. jan. 8. 14:02
5/14 anonim válasza:
Mikróban csak sajtchipszet tudok csinálni.
6/14 A kérdező kommentje:
Azt hogy csinálod? Bár sajtot nemigen ehetek, de azért érdekel.
2023. jan. 8. 14:12
7/14 anonim válasza:
Én próbálkoztam, először sütőben sütöttem a szeleteket olaj nélkül, de csak nem akart ropogós lenni. Néztem közben mindenféle youtube videót, láttam h indiai csávó simán beteszi egy tányérra a vékony szeleteket, és mikróban ropogósra süti. Áttettem a mikróba annyi szeletet, hogy ráfért egy lapos tányérra, elkezdtem mikrózni, de kigyulladtak a szeletek, elkezdett szikrázni a mikró, szóval én itt megálltam a kísérletezéssel.
8/14 anonim válasza:
6# Vékony szeletkéket vágok kb. 3x3 darabokra. Lapostányérra teszem és be a mikróba. Elég pár perc, megolvad kicsit szétterül és ahogy hűl olyan lesz mint a chips:)
9/14 anonim válasza:
A mikróban csak akkor tudsz chipset csinálni, a betét is azokhoz a készülékekhez való, amik rendelkeznek grill funkcióval is. A sima mikrohullámtól az életben nem lesz ropogós semmilyen zöldség-szelet, hiába a speciális betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!