Légkeveréses fritőzt tervezünk venni. Sima villanysütőben sült ételek mennyire hasonlítanak a benne készültekre?
1-es: miért ne lehetne rácson sütni a sütöben? Ez régen megszokott módszer.
Kérdezö: a sütöben (föleg légkeverésesben) sült ételek gyakorlatilag ugyanolyanok, mint a légkeveréses fritözben lészültek.
Az utóbbi elönye, hogy nem kell elömelegíteni, sokkal hamarébb sülnek benne az ételek, mert kicsi a légtere.
Hátránya, hogy egy-két személyes adagot lehet csak benne készíteni, több emberre nem igazán jó.
Az ételek természetesen szárazok lesznek, mert nincs benne sem folyadék, sem zsiradék, de elvileg ez a célja az egésznek.
Nem simán a sütő rácsán gondoltam. Van tepsim aminek van grillrácsa. Azon gondoltam, beletéve a tepsibe.
A mennyiség nem gond, ketten vagyunk.
Köszönöm a válaszokat. :)
Ha még van valakinek véleménye, azért szívesen olvasom.
Szerintem kérj kölcsön valakitöl egyet kipróbálni, vagy valami ismerösnék kóstold meg, ami ebben készül.
A vélemények a tökéletestöl a használhatatlanig mennek, nagyon egyéni, kinek mennyire jön be. Ezért jobb elöször valahol kipróbálni, mielött megveszed és utána esetleg nem használod semmire.
5!
Ugyan gondold már végig, hogy süt sultkrumplit a rácson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!