Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok erről a pizza...

Mit gondoltok erről a pizza feltétről, ízlene nekik ha ilyen pizzát sütnék?

Figyelt kérdés

-Majonéz

-Ananász

-Paprikás szalámi

-Uborka

-Sajt

Illetve még gondoltam olívabogyóra is, de attól szerintem rossz ízű lenne, mit gondoltok róla, vagy mehet rá olívabogyó is?

2023. febr. 1. 20:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Csináld, ehető lesz, de ezt csak olyan ember fogja megdícsérni, aki akar tőled valamit!

Személy szerint a #7-sel értek egyet.

2023. febr. 2. 00:35
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

E felsoroltak kivétel nélkül alkalmasak pizza feltétnek, a kérdés csak annyi, hogy egymással mennyire vannak ízharmóniában.

Nem furcsa az ananász sem a pizzán, a Hawai pizza feltétje pl ananász, sonka, sajt... és finom. Viszont azt nem tudom, hogy milyen lehet az ananász majonézzel.

A majonézt én mellőzném az ananász mellől, de ha magadnak sütöd a pizzát, próbáld ki milyen.

A majonéz, uborka, szalámi, tojás viszont teljesen jó kombó

Ahhoz még az olívabogyó is "passzol", feltéve, ha szereted, az olívabogyót sokan nem kedvelik, illetve az ananászhoz szerintem az sem illik.

Mi szoktunk úgy is pizzát készíteni, hogy azon területenként vannak különböző feltétek, pl a "magyaros" részen van hagyma is, de az ananász+sonka részre hagymát nem teszünk.

Kb megvan az a családban, hogy ki melyik részét, milyen feltéttel szereti a pizzát, nekem az olajoshal, citromkarikák, paradicsomkarikák, hagymakarikák, sajt a kedvenc, viszont van, aki azt nagyon nem szereti, attól még nem moslék.

2023. febr. 2. 05:33
 13/23 NTBS ***** válasza:
43%
Érdekes ízvilág. Megkóstolhatják, de nem biztos, hogy ízlik.
2023. febr. 2. 06:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha vendégeknek csinálod, akkor mindenképpen legyen "normális" pizza is, ezt esetleg kóstolásra csináld meg! Nem hangzik túl jól. Majonéz, ketchup, meg ilyenek egyébként nem valók pizzára, legfeljebb melegszendvicsre utólag lehet nyomni belőle.
2023. febr. 2. 06:39
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Tökmindegy, pizza vagy calzone, a feltét ugyanaz.

Ez egy moslék.

2023. febr. 2. 06:49
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretem az ananász+szalámi és uborka+szalámi feltétet is. De a három együtt bizarr.
2023. febr. 3. 10:56
 17/23 A kérdező kommentje:

Tehát főleg a majonézzel van a baj?

Ha majonéz helyett mondjuk lekvár lenne a szósz rajta, úgy milyen?

2023. febr. 3. 12:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy már majdnem tökéletes, csak tegyél rá pacalt, meg kólában áztatott kenyeret, öntsd le meleg sütőolajjal, majd szórj rá egy kis mazsolát és nyomj rá tejszínhabot!
2023. febr. 3. 14:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#17#

Ez volt az, amitől ignorálható a kérdés.

Kiderült nem egyszerű kísérletezés a szándék, trollkodás az egész.

Fogj egy szelet kenyeret, kend meg lekvárral, tegyél rá szalámit, sajtot, hagymakarikákat, tejszínhabot, és tesztelgesd.

Lehet venni olyan cukorkát, amiről nem lehet előre tudni, hogy a kiválasztott szemnek milyen íze lesz.

Lehet az finom, de van hányás, kutyasz*r ízű is a csomagban.. pizzára is teheted.

2023. febr. 3. 16:42
 20/23 A kérdező kommentje:

#19, az elején sem kísérletezés volt a szándékom.

Most hétvégén lesz házi buli és különböző pizzákat szeretnék sütni (nem csak 1db-ot).

2023. febr. 3. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!