Jol gondolom, hogy a pizza tésztája kb.ugyanaz mint a kenyerlangose, meg a kenyeré?
Figyelt kérdés
Liszt,viz,so,éleszto,es keves olaj kell mindegyikbe tulajdonkeppen?2023. jan. 26. 09:45
1/10 anonim válasza:
A pizza tésztában van egy speciálisabb liszt, ezért van, hogy olyan mintha apró gríz morzsák lennének rajta kívül.
2/10 anonim válasza:
Olaj nem kell a pizzatésztába, csak a tálat kell olivával kiolajozni, amiben kel.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Ez a kelt tészták alapja. A különbség a kelesztes vagy épp sütés körülményeinek különbségeiben van.
5/10 anonim válasza:
Pizzához nagyon finom liszt, szinte por és napos hideg kelesztés hűtőben.
6/10 A kérdező kommentje:
Tul.kepp a kenyerlangos is hasonlo,még a feltetje is,csak annyibol mas,hogy a pizza kerek,az meg teglalap formaju.
2023. jan. 26. 13:02
7/10 anonim válasza:
A pizza tésztája sokkal lágyabb, vizesebb mint a kenyérlángosé.
8/10 anonim válasza:
Teljesen más a két tészta :) és az elkészítési mód is.
9/10 anonim válasza:
A kenyérlángosba szoktak krumplit is tenni.
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem véletlenül készítenek a malmok 00-ás pizzalisztet. [link] Szóval már a liszt nem azonos a kenyérlángoshoz szükséges liszttel. Nyilván messziről nézve (és szakértelem nélkül) nem nagy különbség van a két tészta közt. De az ördög a részletekben rejlik, és a két tészta nem csak alapanyagaiban, de a gyártási technológiában is jelentősen különbözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!