A fermentált uborka (akár káposztafélék), melyikhez hasonlítanak a legjobban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 01:31
A kérdező szavazást indított:
kovászos uborka
csemege uborka
savanyú uborka
12 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ugyanolyan íze van a fermentált uborkának, mint a kovászosnak.
2/6 anonim válasza:
A fermentált uborka a kovászos uborka másik neve!
3/6 anonim válasza:
Utolsó: egyáltalán nem, nézz már utána mielőtt ilyen baromságot leírsz
4/6 anonim válasza:
Nana #3-as! Tévképzeteid neked vannak! A #2 tudatában van, mit beszél. És igaza is van. A fermentáció éppen az a folyamat, ahogy a kovászos uborka készül. Sózással elnyomjuk a többi baktérium működését, és esetleg élesztő gombákkal (kenyérrel) segítjük a probiotikus gombák és baktériumok elszaporodását. Na éppen ez a fermentáció. Tökmindegy, hogy nagymamád, vagy a modern fittness guruk hogyan nevezik a folyamatot. Persze aki nem ért hozzá, az nem tudja...
5/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, így már tiszta! fejemben két dolog volt az egy
2023. jan. 30. 10:08
6/6 anonim válasza:
“ Persze aki nem ért hozzá, az nem tudja...”
Magyarul te. A kovászolás lényege az élesztő, míg a fermentálásnál nem. Aki ennyire se ért hozzá, az minek okoskodik? Teljesen külön dolog a kettő és másra használjuk az élelmiszeriparba. Az hogy neked ugyanaz hozzá nem értőként, az a te bajod. Olvass inkább utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!