Milyen ételek, amik néhány nap állás után finomabbak, mint frissen elkészítve?
Figyelt kérdés
És miért van ez így?2023. jan. 25. 17:11
1/17 anonim válasza:
Töltött káposzta, töltött paprika.
3/17 anonim válasza:
Jókai bableves.
Kell egy nap mire jó levet enged a csülök
5/17 anonim válasza:
Marhapörkölt, de a lasagne is finomabb másnap, mikor összeértek az ízek. (most természetesen az igazi lasangéről beszélek, kétféle mártással. ) Sütemények is vannak amiknek kifejezetten állni kell hogy puhuljon a tésztája.
6/17 A kérdező kommentje:
Pont a marhapörkölt evése közben vettem ezt észre harmadnap.
2023. jan. 25. 18:02
7/17 anonim válasza:
Szerintem minden készétel sokkal finomabb másnap vagy esetleg harmadnap mert jól beérnek, összeérnek az ízek .
Én legalábbis ezt vettem észre . Még egy sima paradicsomleves is sokkal jobb másnap .
8/17 anonim válasza:
A legtöbb étel finomabb, ha áll. Levesek, rakott ételek, főzelékek, krumplipaprikás.
9/17 anonim válasza:
Én ezt a húslevesnél vettem észre. Másnap sokkal intenzívebb az íze.
10/17 anonim válasza:
Én a rakott krumplit imádom másnap vagy harmadnap:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!