Sütés előtt fagyasztóból?
Figyelt kérdés
Tegnap dél körül kivettem fagyasztóból darálthúst, majd este 6-7 körül megcsináltam. Addig a konyhapulton hagytam hogy kiolvadjon.
Amin agyaltam, hogy ennyi idő alatt van ideje megromlani a húsnak? Vagy másképp kellett volna csinálni? Belseje még fagyos volt kicsi, muszáj volt alacsony watton mikrózni kicsit.
2023. jan. 23. 10:33
2/6 A kérdező kommentje:
Alaposan megsütöttem, ízre sem volt rossz. Ma eszem a maradékot.
2023. jan. 23. 11:00
3/6 Kétségbeesve keresem Nórikát válasza:
Semmi baja sincs.
4/6 anonim válasza:
Mi mindig így csináljuk. Hacsak nem dogleszto nyári hőség van a konyhában vagy eleve romlottan volt lefagyasztva, kizárt hogy baja legyen.
5/6 anonim válasza:
A nyári meleget kivéve nem hűtőben olvasztok, mert többször előfordult, hogy nagy mennyiség esetén az előző délután kivett hús még fagyos volt másnapra.
Kiteszem a konyhapultra, lefedem, hogy egy esetlegesen betévedt légy ne szálljon rá, és kész.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. jan. 23. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!