Van egy süti, amit sütés előtt be kell rakni a hűtőbe egy éjszakára, de mi nem bírunk addig várni. Elég egy tíz perc a fagyasztóban?





Egy recept sokat segítene a kérdés megválaszolásában.
De 10 perc alatt a fagyasztóban is csak a külsö 1-2 cm hül le valamennyire, egy éjszala a hütöben meg az egész áthül, emellett nem csak a lehülés a lényeg, hanem az idö is, ameddig hidegen van.
Szóval szerintem így nem lesz olyan, mint kellene, inkább valami mást süss.





Attól függ milyen tészta és miért kell hűteni.
Ha egy lassú, hideg kelesztésü tészta, akkor ott nem tudod mélyhűtéssel kiváltani, mert pont az a lényege, hogy hosszú időn át alacsony hőfokon erjedjen az élesztő. Megint más egy vajas tészta.
Mi a recept?





Rendszerint krémes sütiknél azért írják ezt, hogy a lapok vagy a keksz felpuhuljon és összeérjenek az ízek.
Erre a gyors fagyasztás nem megoldás.





3-as vagyok és elnéztem!
Bocs", kész sütire gondoltam!:(





Elég neki 10 perc is, na ja, -30 fokon!
De minek is? Ja, hogy le se írtad? Hát igen, a lényeg mindig kimarad...










Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!