Apritógépben miért nem lehet húst aprítani?
Figyelt kérdés
Sertés húst aprítottam vele,és az apritógépemnek baja lett.Mikor vettem az apritógépet akkor a használati leírásban rá volt írva,hogy nem alkalmas hús aprításra.csak én úgy gondoltam a puha hús csak nem fog ki rajta......sokkal keményebb dolgokat is aprítottam már vele.2023. jan. 22. 15:50
1/6 anonim válasza:
Éppen MERT puha és belemegy a csapágyrészbe
2/6 anonim válasza:
Van, amelyikkel lehet. Azon írja is. Motorteljesítmény függő.
Mondjuk ez érdekes, hogy szépen ráírták: ne csináld - erre itt csodálkozol...
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első!A gyümölcs is puha...
2023. jan. 22. 16:53
4/6 anonim válasza:
Mondjuk más a textúrája a húsnak, mint a gyumolcsnek vagy pl a magvaknak
5/6 anonim válasza:
A gyümölcsnek nem olyan az állaga, mint a húsnak.
6/6 anonim válasza:
Én is kinyirtam egy olcsó aprítót a csirkemellel. Valahogy összeállt a hús aprítás közben egy tömbbe és eltört a mixerben valami. Egy drágább, márkás aprító viszont gond nélkül szétkapta, igaz vigyázok hogy kis mennyiség legyen a hús és pulzálva aprítom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!