Húsleves főzésnél mindenképp egészbe tegyük a zöldségeket?
Figyelt kérdés
Ti hogyan készítitek?2023. jan. 17. 17:32
1/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, így is, úgy is kifőnek belőlük az ízanyagok.
2/9 anonim válasza:
Én egészben teszem bele, mert nem eszem meg és könnyebb kihalászni.
3/9 anonim válasza:
Miután én úgy főzőm, hogy elég sokáig fő, teljesen szétfő és igazán nem lesz a végén ehető. így egyben teszem bele í]y egyszerűbb kivenni, utána úgyis a turmixgépbe kerül és lesz belőle "zöldségkrém leves" (is). De van amikor dobálok bele külön sárgarépát de azt csak a "vége felé" azt karikázva mert azt meg lehet utána benne enni.
4/9 A kérdező kommentje:
És a fedőt egyáltalán nem kell rátenni?
2023. jan. 17. 18:46
5/9 anonim válasza:
A répát,petrezselymet csak négybe hosszába a hagymát meg meghámozva.
6/9 anonim válasza:
Fedőt? Én nem szoktam. Van aki tesz rá. Ez már "hitvita" sokszor.
7/9 anonim válasza:
Ki hogy szereti. "Hagyományos" húslevesbe egészben teszem a zöldséget, ragulevesbe darabolva (karikára vagy hasábokra vágva). Persze, egy hosszan gyöngyöző húsleves tovább fő, mint egy raguleves, ezért célszerűbb is egészben hagyni a zöldséget, így nem fő szét annyira.
9/9 xsedan válasza:
Egészben, ki mit kér konyebb ugy kulon odaadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!