Hát levest, lehetőleg zöldségekből, ha a levesben megeszed. Utána lángost, palacsintát, szilvásgombócot, tocsnit, buktát, pizzát... a végén meg egyél gyümölcsöt, remélem, azt szereted. Reggelire ehetsz tojást, müzlit. Vigyázz arra, hogy elegendő fehérjét és rostot vigyél be.
2022. júl. 17. 23:45
2/10 Kólauborkával válasza:
Rántott sajt, túrós-barackos-szilvás gombóc, tejberizs-gyümölcsrizs-rizspuding, palacsinta, saláták (én a majonézes kukoricát csípem, de van sokféle), hagymaleves (hidd el baromi jó csak a neve riasztó, kenyérrel és sajttal). Így hirtelen ennyi bár nagyon sok dolog van neten is.
2022. júl. 18. 00:25
3/10 anonim válasza:
Mindehhez hány éves vagy? Ennyire nem lehet valaki válogatós!
Szerinted a leves miből van? Zöldségekből és húsból.
Írj egy listát, hogy milyen zöldségeket/húsokat eszel szívesen, milyen formában, fogadjunk hosszú lesz a lista. Bármi szóba jöhet, leves, saláta, főzelék, ragu, grillezett, rakott ételek.
2022. júl. 18. 00:47
4/10 anonim válasza:
Nyaklevest, de szedjél bőven és többször belőle.
2022. júl. 18. 00:52
5/10 anonim válasza:
A tészta nem tartozik a legegészségesebb ételek kozé.
De te tudod.
Péksüteményeket tudsz enni
Tejberizs, gyümölcsrizs
Rakottkrumpli
Tükortojás
Tojásrántotta, reszelt sajttal összekeverve
Tejfölös kenyér, sózva, paprikával meghintve
Halak, halkonzervek
Gyümölcsleves
2022. júl. 18. 02:29
6/10 anonim válasza:
tésztát
2022. júl. 18. 06:34
7/10 anonim válasza:
Én is elég válogatós vagyok, de vannak zöldségek amiket én is meg eszek.
Nem hiszem el, hogy ezekből semmit nem ennél meg: krumpli, hagyma,tv paprika,paradicsom,sárgarépa,
brokkoli(kiváló krémlevesnek)uborka.
Egyébként a sajtkrémleves is nagyon finom, Mac and cheese tészta, gombából pörkölt.
2022. júl. 18. 06:47
8/10 anonim válasza:
És mit szoktál enni....? Amit nem te főzöl...
Gondolom életed eddigi 15-20 éve alatt azért csak ettél valamit... :)
2022. júl. 18. 10:16
9/10 anonim válasza:
Légy felnőtt és szeresd meg.
Ez így egészségtelen
2022. júl. 18. 18:08
10/10 anonim válasza:
Ehetsz tésztát krumplival naponta 5x, csak nézz magadra pár hét után, hetente tudsz majd szarni, vitaminhiányos kövér, vagy skinnyfat leszel, fáradékony, sorolhatnám. Kellenek a fehérjék, vitaminok, rostok, (telítetlen) zsírok, stb. Nem értem, hogy lehet így kollektíven ennyi mindent nem szeretni, ez a kisgyerekekre jellemző inkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!