Liszt, tojas, zsemlemorzsa panirozas utan a zsemlemorzsat elteszed leszitalva legkozelebbre?
14, miért, mi megy ott?
Mindenki biztos nem tudja, mert én pl. nem tudom.
Te ott dolgozol, vagy honnan tudod?
Vagy te is úgy tudod, mint "mindenki" ? Végül ebben az országban mindenki ért mindhez, nem is lepődöm meg rajta.
12-es!
Szóval soha életedben nem láttál még a boltban száraztésztát...
Jó, akkor mesélek. A szárazáruk között szokott lenni, a polcon, nem a fagyasztóban.
Nyers tojással van összekeverve a liszt, és csak azért nem romlik meg hosszú évekig, mert a liszt az összes nedvességet kivonja a tojásból, és utána ezt még ki is szárítják.
Ezzel szemben egy betojásozott hús felületére feltapad a morzsa, nem pedig a tojás folyik le a morzsába, már ha feltételezzük, hogy nem egy fogyatékkal élő , sérült idegrendszerű ember panírozik, hanem olyan, aki tudja használni a kezét.
Ami a molekuláris "szennyeződést" illeti, úgy gondolom, (javítok, pontosan tudom) ha 1 kg lisztbe beletesznek 8-10 tojást, és nem romlik meg, akkor ha 1 kg zsemlemorzsába belekerül 0,00001 db tojás, vajmi kevés problémát okozhat.
Ha fel kéne állítani egy arányt, akkor ha egy száraz tészta probléma nélkül eltartható mondjuk 3 évig, akkor ez egy használt morzsa esetében (pláne átszitálva) 3 millió évet jelent!
Örülök, ha segíthettem néhány ember pszichológusának a munkáját, és hozzájárulhatok a sérült elmék fóbiájának a leküzdéséhez!
Most komolyan, egy ilyen ártatlan, érdeklődő kérdésnél is muszáj ekkora mértékű személyeskedésbe belemenni???
Ti normálisak vagytok?
Különösen a 8-as meg a 18-as, nem is tudom, mit képzel magáról ezzel a fölényeskedő, kioktató, lekezelő, minősíthetetlen stílussal.
Azt hiszem, a pszichológusra inkább neki lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!