Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Liszt, tojas, zsemlemorzsa...

Liszt, tojas, zsemlemorzsa panirozas utan a zsemlemorzsat elteszed leszitalva legkozelebbre?

Figyelt kérdés

2023. jan. 16. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Aki szerint nem kerül bele tojás, az el tudná magyarázni, hoyg forgatja a már TOJÁSBA MÁRTOTT húst úgy a prézlibe, hogy ne kerüljön bele tojás????
2023. jan. 17. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
8-as: az a gond, hogy ez így nem müködik, ha beleteszek tojásos valamit, akkor a prézli tojásos lesz! Ez kb olyan magyarázat, mintaz 5 másodperces "szabály", hoyg annyi idö alatt nem lesz koszos a földre esett étel!
2023. jan. 17. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Jónak magyarázol...
2023. jan. 17. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
#8: a kérdező nem redvás catering cégek költségoptimalizáló szokásaira kérdezett rá, hiszen mindenki tudja, hogy ott mi megy, hanem az otthoni szokásainkra.
2023. jan. 17. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

14, miért, mi megy ott?

Mindenki biztos nem tudja, mert én pl. nem tudom.

Te ott dolgozol, vagy honnan tudod?

Vagy te is úgy tudod, mint "mindenki" ? Végül ebben az országban mindenki ért mindhez, nem is lepődöm meg rajta.

2023. jan. 18. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Én is kidobom. Félek a nyers tojásos "maradékoktól". Úgy meg nekem sem sikerült soha paníroznom, hogy ne legyen tojásos a morzsa. Nyilván kinézetre nem látszik, de bele teszem a tojásos húst! Szóval valamennyire tutira benne marad.
2023. jan. 18. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2023. jan. 25. 20:18
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

12-es!


Szóval soha életedben nem láttál még a boltban száraztésztát...

Jó, akkor mesélek. A szárazáruk között szokott lenni, a polcon, nem a fagyasztóban.

Nyers tojással van összekeverve a liszt, és csak azért nem romlik meg hosszú évekig, mert a liszt az összes nedvességet kivonja a tojásból, és utána ezt még ki is szárítják.


Ezzel szemben egy betojásozott hús felületére feltapad a morzsa, nem pedig a tojás folyik le a morzsába, már ha feltételezzük, hogy nem egy fogyatékkal élő , sérült idegrendszerű ember panírozik, hanem olyan, aki tudja használni a kezét.


Ami a molekuláris "szennyeződést" illeti, úgy gondolom, (javítok, pontosan tudom) ha 1 kg lisztbe beletesznek 8-10 tojást, és nem romlik meg, akkor ha 1 kg zsemlemorzsába belekerül 0,00001 db tojás, vajmi kevés problémát okozhat.

Ha fel kéne állítani egy arányt, akkor ha egy száraz tészta probléma nélkül eltartható mondjuk 3 évig, akkor ez egy használt morzsa esetében (pláne átszitálva) 3 millió évet jelent!

Örülök, ha segíthettem néhány ember pszichológusának a munkáját, és hozzájárulhatok a sérült elmék fóbiájának a leküzdéséhez!

2023. jan. 26. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:
78%

Most komolyan, egy ilyen ártatlan, érdeklődő kérdésnél is muszáj ekkora mértékű személyeskedésbe belemenni???

Ti normálisak vagytok?

Különösen a 8-as meg a 18-as, nem is tudom, mit képzel magáról ezzel a fölényeskedő, kioktató, lekezelő, minősíthetetlen stílussal.

Azt hiszem, a pszichológusra inkább neki lenne szüksége.

2023. márc. 19. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!