Liszt, tojas, zsemlemorzsa panirozas utan a zsemlemorzsat elteszed leszitalva legkozelebbre?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
14, miért, mi megy ott?
Mindenki biztos nem tudja, mert én pl. nem tudom.
Te ott dolgozol, vagy honnan tudod?
Vagy te is úgy tudod, mint "mindenki" ? Végül ebben az országban mindenki ért mindhez, nem is lepődöm meg rajta.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
12-es!
Szóval soha életedben nem láttál még a boltban száraztésztát...
Jó, akkor mesélek. A szárazáruk között szokott lenni, a polcon, nem a fagyasztóban.
Nyers tojással van összekeverve a liszt, és csak azért nem romlik meg hosszú évekig, mert a liszt az összes nedvességet kivonja a tojásból, és utána ezt még ki is szárítják.
Ezzel szemben egy betojásozott hús felületére feltapad a morzsa, nem pedig a tojás folyik le a morzsába, már ha feltételezzük, hogy nem egy fogyatékkal élő , sérült idegrendszerű ember panírozik, hanem olyan, aki tudja használni a kezét.
Ami a molekuláris "szennyeződést" illeti, úgy gondolom, (javítok, pontosan tudom) ha 1 kg lisztbe beletesznek 8-10 tojást, és nem romlik meg, akkor ha 1 kg zsemlemorzsába belekerül 0,00001 db tojás, vajmi kevés problémát okozhat.
Ha fel kéne állítani egy arányt, akkor ha egy száraz tészta probléma nélkül eltartható mondjuk 3 évig, akkor ez egy használt morzsa esetében (pláne átszitálva) 3 millió évet jelent!
Örülök, ha segíthettem néhány ember pszichológusának a munkáját, és hozzájárulhatok a sérült elmék fóbiájának a leküzdéséhez!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Most komolyan, egy ilyen ártatlan, érdeklődő kérdésnél is muszáj ekkora mértékű személyeskedésbe belemenni???
Ti normálisak vagytok?
Különösen a 8-as meg a 18-as, nem is tudom, mit képzel magáról ezzel a fölényeskedő, kioktató, lekezelő, minősíthetetlen stílussal.
Azt hiszem, a pszichológusra inkább neki lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!