Mi ennek az ételnek a neve?
Hármas: köszi az lesz az.
Kettes: inkább hozzá se szólj.
Vagy ennyire unatkozol?
Mit nem értesz?
A Dubarry nagyon nem ilyen étel. Se krumplipüré, se sajt nincs rajta.
Ilyen étel amit leírtál, nincs.
@5 Ha ilyet ettek a menzán, akkor bizonyára van. Csak nem hallucinálta a kérdező, hogy mit kapott enni, ha ennyire benne.
"Ilyen étel amit leírtál, nincs." Márpedig ha csinálsz, akkor van. :)))
És akkor a karfiol egyszerre krumplipüré a besamel meg sajt?
Ne röhögtess már, még csak nem is hasonlítanak.
@8 Kreatív volt a menzai szakács. :)
És ez a kérdés bizonyára egy emlékhez kötődik, az emlék pedig lehet homályos, mint olyan. A lényeg hogy ha minden igaz, a rejtély meg lett fejtve a kérdező számára. :)
Ez pedig a gyakori kérdések, nem egy szakmai fórum vagy szakmai teszt.
Mátrai borzaskára hasonlít. Nem tudom menzán adtak e ilyet. Rendkívül egyszerű elkészíteni. Sertés szeleten kívül más húsokkal is készíthető.
Reszelt krumplival szokták készíteni, de ettem már olyat is ahol krumplipürével készítették.
A húst megfelelő előkészítés után fűszerezés.. stb.. reszelt krumpli, liszt panírba forgatják ( lehet krumplipürével is) Néhány perc alatt kisütik , sajt kerül még rá. Elkészíthető serpenyőben és sütőben is.
Nem tudom hogy erre az ételre gondoltál e. Ytubon rengeteg elkészítési módja megtalálható.
Mátrai borzaska képtalálatokat nézd meg. Alapanyagok szempontjából ez nagyon hasonlít az általad leírtakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!