Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a teljes receptje ennek az...

TomW kérdése:

Mi a teljes receptje ennek az ételnek?

Figyelt kérdés
Régen hallottam, de sosem csináltam meg. Hozzá való: egy nagy zacskó száraz csavart tészta, 3 kis kefir vagy natúr joghurt, a többit nem tudom. Az egészet be kellett pakolni egy tepsibe, és kb. egy óra alatt elkészült. Kiadós egytálétel lett belőle. És elvileg volt egy édes verziója is. Találgathatnám, hogy mi kell bele még, de érdekelne az eredeti recept.

2021. nov. 26. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Nem ismerem ezt pontosan de ha pirítasz hagymát azon sütsz darált husit, azt ízesíted majd ezt rétgzed a kifőzött tésztával meg a joghurttal akár plusz bele sajt vagy valami párolt zöldség, tetejére jogurt +sajt és megsütöd. Kiadós és hamar megvan
2021. nov. 26. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez ilyen kaja alap, amit ízlés szerint többféleképpen variálhatsz, mint pl. a pizza vagy a piskóta. Mi legtöbbször spenóttal, gombával és csirkével készítjük, a tetjére sajt. De ezerféle recept van rá.
2021. nov. 26. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Ez a rakott tészta lehet.
2021. nov. 26. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
66%
2021. nov. 26. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!