Mi volt a legnagyobb konyhai bakid?
En nem vagyok egy nagy konyhai tunder,de a baratnom tud mokas dolgokat muvelni. ez inditotta el bennem a kivancsisagot,hogy kinek milyen jo sztorija van.
Az 0 tortenete:
Spagetitt fozott a dragam es egy jénai talba tette ki. majd azt a hutobe miutan vegeztek az ebeddel es maradt még masnapra.
De masnap mar senki se akarta megenni.
Mivel azt a rossz tulajdonsagot latta a szuleitol,hogy minden megmaradt kajat a wc-be ontenek, igy ez is ott landolt.
De mind tudjuk,hogy a kis lefolyon az osszeállt teszta nem fog lemenni, sot nehez is. ezert a kis butus visszarakta a tálba hogy akkor kionti a kukaba. Igen,de kozbe vegigfutott a pici buksijaba,hogy azert a wc-bol utana nem kellene enni (abbol a talbol aminek a tartalma korabban ott jart) ezert jenai tálastul kidobta az egeszet. Es ennek mind szem es fultanuja voltam.
Egyetem mellett éjszakás műszakban dolgoztam, így egy idő után random mikroalvásaim voltak lehetetlen helyzetekben. Egyik nap a koliban odatettem a rezsóra a vizet, leültem a székre krumplit pucolni, majd arra ébredtem, hogy az összes víz elfőtt, a lábos fekete, de a krumpli meg a kés az hibátlanul megmaradt a kezemben míg aludtam.
Illetve egyszer a műanyag tálat a tűzhelyen felejtettem miközben a sütő ment, szerencsére annyira nem forrósodott fel, hogy odaolvadjon de megpuhult és ilyen hajtogatható lett :D
Életem párja egyszer felgyújtotta a kotyogós kávéfőzőt és egyszer a fűszertartót...
Felgyújtottam a rizst, meg néha odaégetek ezt-azt, de ennyi. :)
Igyekszem figyelni, mert nem szeretek ételt kidobni a saját hülyeségem miatt.
Mákosgubát készítettem, nem első alkalommal, úgyhogy a mai napig rejtély hogy lehettem ekkora balfsz.
Büszkén tálaltam a páromnak, az első falat leküzdése után közölte, hogy itt valami nem stimmel. Beleettem és beugrott, hogy nem daráltam le a mákot.
Egyszer a kávégép tartójának a tetejét, amibe lefolyik a kávé kicsit megolvasztottam.
A már alapból megolvadt vágódeszkát vagy tovább olvasztottam vagy letörtem a korábbi olvadt darabot róla.
többre most nem emlékszem🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!