Mi volt a legnagyobb konyhai bakid?
En nem vagyok egy nagy konyhai tunder,de a baratnom tud mokas dolgokat muvelni. ez inditotta el bennem a kivancsisagot,hogy kinek milyen jo sztorija van.
Az 0 tortenete:
Spagetitt fozott a dragam es egy jénai talba tette ki. majd azt a hutobe miutan vegeztek az ebeddel es maradt még masnapra.
De masnap mar senki se akarta megenni.
Mivel azt a rossz tulajdonsagot latta a szuleitol,hogy minden megmaradt kajat a wc-be ontenek, igy ez is ott landolt.
De mind tudjuk,hogy a kis lefolyon az osszeállt teszta nem fog lemenni, sot nehez is. ezert a kis butus visszarakta a tálba hogy akkor kionti a kukaba. Igen,de kozbe vegigfutott a pici buksijaba,hogy azert a wc-bol utana nem kellene enni (abbol a talbol aminek a tartalma korabban ott jart) ezert jenai tálastul kidobta az egeszet. Es ennek mind szem es fultanuja voltam.
Hát ez a történet nem épp konyhai baki.
De gyújtottam már fel serpenyőt.
Friss feleségként az első húslevesemnek a tyúknak rajtafelejtettem a körmeit.
Utána már csak úgy emlegették, hogy a karmos húsleves:)
Mai eszemmel nem is tudom, hogy követhettem el akkora bakit.
Első konyhai bakimat 13 évesen csináltam. Mindig azt mondták alapos kézmosás után állunk neki tevékenykedni a konyhába.
Pogácsával akartam meglepni a szüleimet. Alaposan meg is mostam kezemet nagyon jó és erős illatú szappannal.
Mikor kisült a pogi olyan szappan ízük lett, hogy nem lehetett megenni:)
Én forró olajat gyujtottam fel véletlenül.
De egyszer viaszt is olvasztottam hogy gyertyát öntök mert szeretek kézműveskedni de sajnos a viasz is lángra lobbant
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!