Hogyan tudnék kevesebb írókát/mázat készíteni mézeskalácsra?
Figyelt kérdés
1 tojásfehérjét 20 dkg porcukorral, pici sóval és pici citromlével felverek és tökéletes mázat/írókát kapok. Viszont túl sok. Mindig megmarad majdnem a fele, pedig most is 75deka lisztből készítettem nem kevés mézeskalácsot és mindre díszítettem. Sajnos fagyasztóm nincs, gondolom abban elállna egy darabig a máz. Valahogy a fehérjét felezzem meg? Vagy van erre valami trükk még? Vagy mit csinálhatnék a maradék cukormázból?2022. dec. 25. 11:21
1/2 anonim válasza:
Maradék cukormázból lehet habcsók. Lefagyasztani szerintem nem lehet. A cukor belekeverése előtt kiszedheted a hab felét, valamilyen sütihez jó, vagy madártej felhőnek. Vagy ha el tudod felezni felverés előtt, azt pluszban rántottába, vmibe beteheted.
2/2 anonim válasza:
Én elfelezem a fehérjét még a legelején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!