A mézeskalács akkor is megpuhul, ha vékonyra nyújtottam es egyelőre olyan kemény, mint egy keksz?
Figyelt kérdés
Ez az elso probalkozasom, rajottem, hogy legkozelebb vastagabbra kell nyujtani, hogy ducibbak legyenek.2022. dec. 21. 21:27
1/5 anonim válasza:
Tedd be dobozba és tegyél mellé pár szelet almát!
2/5 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy azért ne hagyd megpenészedni az almát, egy két napig elég.
3/5 anonim válasza:
Küldd el nekem, mi pont így szeretjük ropogósan. 😁
Amúgy az almás tipp tuti. 👍
4/5 anonim válasza:
Sajnos nem mindig puhul. A tészta összetételén, fajtáján múlik. Pár éve a nosaltyn találtam egy nagyon egyszerű puha mézeskalács receptet, azóta csak azt csinálom. Azonnal puha, és több, mint egy hétig puha is marad, ha el nem fogy.
5/5 anonim válasza:
almával próbáld meg és mindenképp fémdobozba tedd, nem műanyagba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!