Mézeskalács készítéshez mindenképp kell gyúródeszka?
de, ha tiszta, akkor miért ne lenne jó?
Attól eltekintve, hogy szerintem macerásabb letakarítani, mint egy gyúródeszkát. Illetve, ha kényes anyagból van az asztalod, akkor a kiszúrásnál a szaggató megsértheti az anyagot, erre is gondolni kell.
Én folpackot terítettem ki a nagy asztalra, és azon csináltam.
Ha csak pár sütit csináltam volna, akkor nem termelnék ennyi műanyag hulladékot, de sajnos ipari mennyiségre volt szükség 😆
Mi elég nagy mennyiségben sütünk mézeskalácsot, és gyúródeszkát használok. Mert kevésbé tapad le a tészta, és nem csúszkál a deszka nyújtás közben.
DE! ha csak egy quiche-t, vagy más omlóstésztát nyújtok ki, vagy egy kisebb adag kelttésztát, egyetlen pizzát, akkor nem mindig veszem elő. Van egy kb. 40x40 cm-es ikeás tányéralátétem, és azon szoktam csinálni. A puszta konyhapulton, vagy asztalon sose szoktam ilyesmit ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!