Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől marad fényes a profi...

Mitől marad fényes a profi mézeskalács díszítők cukormáza?

Figyelt kérdés
Mint ol a Cukorgyöngy, vagy Mézi by Szoni oldalan lathato mézeskalácsokon mitől marad olyan gyönyörű fenyes kemény a máz? Az enyém bemattul, hiaba teszek hozza citromlevet :/
2022. nov. 29. 09:06
 1/1 anonim válasza:
Szia. Én sütés előtt bekenem felvert tojás fehérjével aztán a sütés után is, de varj vele 2 percet és csak akkor kend be másodszor. Nekem így mindig fényes lesz.
aug. 11. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!