Mondanátok jól bevált cukormáz receptet mézeskalácsra?
A klasszikus tojásfehérje porcukor cukormáz érdekelne, de nem tudom az arányokat, neten amit kaptam rengeteg cukrot írt egy tojáshoz, esetleg valakinek valami jól bevált praktika?
Előre is köszönöm. :D
Jajj. Nem egy.
Szóval újra. Egy fehérje 15-20 deka porcukrot is felvesz
Felvered a tojást és addig adod hozzá a cukrot, amíg olyan állaga lesz mint a fogkrémnek.
És igen, sok cukrot felvesz, de egyébként mitől lenne szilárd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!