Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a véleményetek az előre...

Mi a véleményetek az előre legyártott pizzalapról? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem ízlett, kidobtam. Azt is, amit a kenyereknél lehet csomagolva kapni, meg a fagyasztottat is.
2010. okt. 1. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Olcsobb is es finomabb is, ha te magadnak csinalod.
2010. okt. 1. 17:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy sokszor meg akarom venni, mert könnyebb csak rápakolni egy kész tésztalapra mindent, minthogy ledagasztani a tésztát, várni, stb...

De igazából félek, hogy nagyon "mű" íze van...

2010. okt. 1. 17:52
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
hát...peidg nincs mitől félned, ha nem izlik, akkor is csak 300 ftod bánja. nekem am ízlik.
2010. okt. 1. 17:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg jobb a házi, csak sokszor nincs időm rá, a család pedig pizzáért kiált, és nem akarok rendelni, mert annak az árán 5 pizzát készítek.

De szerintem veszek egy csomaggal, aztán lesz ami lesz! :)

2010. okt. 1. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az Aldi-ból szoktam venni fogalmam sincs milyen fajta de elég olcsó és nagyon finom. A többit nem ismerem.
2010. okt. 1. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Jaj bocsi lapról, csak most látom

Lapot is szoktam venni de szerintem jó, nekem nem ízlett jobban több fajta házilag készített sem.

2010. okt. 1. 17:59
 8/11 anonim válasza:
51%

Szerintem nyugodtan megveheted, igaz nem olyan mint annak a pizzának a tésztája amit pizzériából rendelsz,de amit otthon csináltam annál sokkal jobb

Nembeszélve arról, hogy a sok hozzávaló még drágább is

2010. okt. 1. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Lap van itthon. Én gyártok rá ketchupból, sajtból és kukoricából cuccost. :) *.*
2010. okt. 2. 02:09
 10/11 anonim ***** válasza:

nem éri meg.Igen könnyebb csak rápakolni,de nem is lesz annyira finom. Sőt más napra kemény lesz.

A házi a legjobb!Hidd el ;) Megéri : D

2010. okt. 2. 20:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!