Miért írja a legtöbb recept, hogy a linzertésztába nem ajánlott a margarin, inkább a vaj. Nem szeretnék 2-szer 700 Ft-os vajat beletenni. Tapasztalatok? Köszönöm előre is!
Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 17:40
21/25 anonim válasza:
Mi mindig margarinnal csináljuk, finom minden évben. Apukámnak is ízlik, pedig ő "allergiás" a margarinra. :D
22/25 anonim válasza:
Én mindig Rama margarinnal sütök, teljesen jó, sőt van bele vajas ízű is.
23/25 anonim válasza:
#21 vagyok
Kár lepontozni amit írtam. Ha a hátatokon pörögtök akkor is ez a tapasztalatom amit írtam. 😊
24/25 anonim válasza:
9: El kell engedni ezt a tévhitet, hogy a margarin mennyire egészségtelen. Érdekes módon orvosok és dietetikusok is margarint javasolnak zsíros teavajak helyett. Igazából attól függ, hogy milyen margarin és miből áll. Nyilván mindenből van rosszabb. Ugyanúgy teavajból is van pocsék és van nagyon jó. De inkább margarin-pártoló vagyok több szempontból. Egyébként eredetileg annak idején a margarin pontosan egészségebb vajkrémként született meg. Úgyhogy javaslok jobban utánajárni a helyzetnek.
25/25 anonim válasza:
*Egészségesebb
Akkoriban még vaj mellett faggyúból és növényi olajból készült, később maradt csak olajjal, most felváltva van csak növényi és olajjal együtt tejes-vajas. Attól függetlenül a növényi olaj miatt egészségesebb. Engedjük el a hidrogénezett és műanyag témát is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!