Miért ilyen savanyúak a német kaják?
Egy főzésből leszűrted, hogy a német kaják savanyúak?
Pörköltbe nem való a paradicsom, a paprikán is lehetne vitatkozni, de néha magam is teszek bele mindkettőt.
De egy-egy darab nem viheti el savanyú irányba az ízét. Paprika nem savanyú. Paradicsomból lehet olyan, főleg ha éretlen.
Valami más lehet az oka, nem ezek az alapanyagok.
1. Covidos vagy/voltál, az ízérzékelésed így változott meg.
2. Valami van az edényeiddel, mondjuk szarul mosogatsz.
Tudom, hogy most mindenre a covidot írják, de én is kénytelen leszek, bocs'.
A férjem 1 hónapja volt covidos és azóta MINDENT savanyúnak érez, még a frissen készült húslevest, főtt rizst, vagy a sárgaborsó főzeléket is.
(Remélem elmúlik nála, mert roppant kellemetlen!)
... vagy esetedben lehet valóban a paradicsom a ludas, mert a többi nem lehet savanyú.
Itthonról vittél porpaprikát, vagy ott vetted?
Ha ott vetted, akkor azt is érdemes megkóstolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!