Külföldi ( német) rokonnak mit foznetek?
Kérdés, hogy ő mit szeretne enni?
Magyarosan, vagy azt várja, hogy "németül" főzz neki?
Amivel nem lőhetsz mellé (ha nem vegetáriánus) az a húsleves tányérhússal, valami szósszal és krumplival, rántott hús krumplipürével, natúrszelet vagy hal majonézes krumplivak, vagy hagymás krumplisalátával...ezek internacionális kaják, Európában mindenütt fellelhetőek valamilyen formában.
Bakonyi betyárleves
Hortobágyi húsos palacsinta
Ami rengeteg németnek tetszik, az a rakott krumpli, de hagyományosan, sajt nélkül, csak krumpli-tojás-kolbász tejföllel átsütve.
Az 1-es álatal javasoltakat én nem fözném, azt ugyanúgy eheti otthon is, ezzel nem járatnám le magam.
De minden esetben kérdezz rá, mielött bármit is tervezel, hogy esznek-e húst, vagy egyéb állati terméket, mert Németországban nagyon sok a vegetáriánus/vegán, nekik nem adhatsz húst vagy egyéb állati élelmiszert.
6-os: én régóta élek Németországban és ezért tudom, hogy igen sokan vegák/vegánok.
Lehet, hogy statisztikailag nincsenek többen, mint MO-on, de ha a kérdezö vendégei azok, akkor nem fogják megenni a húsos ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!