Valakinek az a szokása, hogy tésztafőzésnél egy cspp olajat tesz a vízbe. Ez nem hülyeség? A víz nem keveredik az olajjal, feljön az olaj a tetejére.
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 11:15
21/24 anonim válasza:
Én olasz vagyok félig. Ne csináljatok semmit a friss tésztával. Egyétek meg egyből! Vizbe se kell olaj, leöblíteni pedig tilos. Ize se lesz! Ha mégis többet főz valaki egyszerre, hogy állásában ne száradjon össze, na akkor picike olaj mehet rá, de amíg hül fedőt ne tegyetek rá, mert szottyos lesz, főleg a saját gyúrt-vagy szaggatott. Ne vesszetek össze. Mindenkinek más a jó. Egy osztálytársam anno azt mondta az anyukája rízse a legjobb, mert az olyan ragacsos 😂 mondom apám kidobná az ablakon 😂 puszi mindenkinek!
22/24 anonim válasza:
Hmm..én szoktam a vizbe olajat tenni, nekem még anno mondta anyósom, azóta igy csinálom, nem gondoltam volna, hogy ezt nem szabad, nekem természetes dolog.
23/24 anonim válasza:
Az olasz tészta durumlisztből készül.
Teljesen másképpen viselkedik.
24/24 anonim válasza:
21es vagyok, nem csak durumot eszünk, sőt, a gyerekeknek nem ízlik annyira a durum, már több a sima itthoni. Sokszor egy pennys szebbre fő mint egy gyermelyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!