Sos! Miért nem írja egyik sem a tejfölt? (hentestokány)
Figyelt kérdés
TÖbbször ettem a munkahelyemen, és mindig fehér szaftja volt. Itt a neten a képeken sem fehér, és a recepten sem találok olyasmit, tejfől, vagy habarás .. akármi.
Valaki nem ismeri véletlenül, hogy azt a fajtát hogyan kell készíteni?
2010. okt. 1. 08:33
1/9 anonim válasza:
A tokányokba eredetileg nem kell tejföl!
2010. okt. 1. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de én olyat szeretnék aminek fehér a szaftja.
2010. okt. 1. 09:29
3/9 anonim válasza:
attól fehér, hogy nincs benne pirospaprika. a tokányokba nem teszünk mifelénk. a hentestokányban csemege uborka és mustár van, a hagymán, húson kívül.
tejföl nem kell bele.
2010. okt. 1. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Jól irta az előző. Viszont abban igazad van, hogy fehér szaftja van. Ezt úgy kapod, hogy hideg vizben elkeversz l evőkanál lisztet, és beleöntöd a forró tokányba. Jól kiforralod, hogy ne legyen liszt ize, de le ne süljön.
2010. okt. 1. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Azért nem írnak bele tejfölt, mert nem kell bele. A neten azért nem fehér, mert paradicsom pürét kell alá pirítant!!!
A munkahelyeden azért fehér, mert kispórolják belőle a par.pürét, vany hibás recept alapján dolgoznak.
2010. okt. 1. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Az előzőhöz kiegészítés, (csak hogy tisztába tegyük)van -eredetileg is- tejföllel készülő tokány. (pl. Csikós)
2010. okt. 1. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
A kérdező nem a Csikós tokányt kérdezte, hanem a Hentest. Akkor ezen az alapon leirhatnád a zöldbab főzeléket is, az is tejfölös. Örülök, hogy tudsz tejfölös ételeket. A Hentes nem az!
2010. okt. 1. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
A kérdésre adott első válasz:
"A tokányokba eredetileg nem kell tejföl!"
Erre válaszoltam, és hoztam fel példaként a Csikóst, a pontosítás kedvéért!
2010. okt. 1. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
ll.52-es A tuti. Valóban a lisztes módszer a jó, a sűrű ,fehér szaft eléréséhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!