Milyen csokit olvasszak?
Figyelt kérdés
Ischlert szeretnék készíteni. Most fogom először készíteni. Annyit ír csak hogy étcsokoládét olvasszunk. De abból milyent? Létezik olyan ami nem keményedik nagyon meg rajt? Olyan jó puha ischlereket szoktam venni és a csoki máz sem roppanós rajt. Azt miből készítik?2022. dec. 9. 20:24
1/7 anonim válasza:
Feketecsoki, kevés tejszínnel. Pl a lidl 70%-os csokija.
De nincs leírva a receptedben a máz hozzávalói?
2/7 anonim válasza:
Amit készen veszel, az ócska olcsó csokiból van.
4/7 anonim válasza:
Azt bevonóból készítik, nem igazi csokiból, és jócskán van benne zsiradék.
5/7 anonim válasza:
Ha simán csak felolvasztod a csokit, az meg fog keményedni. Kell bele valami zsiradék-vaj, vagy olaj, hogy puha maradjon.
6/7 anonim válasza:
Szia! :)
Én 100g étcsokihoz szoktam adni 2ek olajat, összekeverem és már lehet is használni. 50%-os etcsokoladet használok, nem bevonó vagy főzőcsokit, ezeknek más az ízük és másként is működnek, mivel ezek nem igazi csokik.
Ezt szoktam tenni aprosutire, szeletes sütikre és torta tetejére is akár, enyhén roppanós marad de vágható, nem törik!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó!Így fogom készíteni ahogy ajánlottad!
2022. dec. 10. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!