Utólag nem az igazi chilit rakni a levesbe, jól gondolom?
Családom szokta mondani, hogy ne tegyek chilit a levesbe amíg fő, mert ha annyira kell nekem, majd rakok bele utólag.
Viszont feltűnt az, hogy sokkal jobban benne van a levesben, ha belefő, (ezt nem tudom jobban körülírni) egyszerűen jobban összeérnek az ízek.
Teljesen mindegy, hogy milyen fajta chilit rakok bele, legtöbbször a haragos pistát szoktam, abból amúgy is kevés kell és így nem ront a leves ízén sem.
Persze csak annyit teszek bele, hogy pikánssá tegye az ételt, de akkor is utólag nem az igazi. Ti hogy gondoljátok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
10: direkt odaírtam, hogy korrigált....
Nem vetted észre?
Tehát sóval fő, csak a végén még picit után kell sózni...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Akkor én értettem félre, sokak szerint csak utólag kell egyáltalán sózni, erre gondoltam.
Az utófüszerezés szerintem is rendben van, ez teljesen terméseztes dolog.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!