Utólag nem az igazi chilit rakni a levesbe, jól gondolom?
Családom szokta mondani, hogy ne tegyek chilit a levesbe amíg fő, mert ha annyira kell nekem, majd rakok bele utólag.
Viszont feltűnt az, hogy sokkal jobban benne van a levesben, ha belefő, (ezt nem tudom jobban körülírni) egyszerűen jobban összeérnek az ízek.
Teljesen mindegy, hogy milyen fajta chilit rakok bele, legtöbbször a haragos pistát szoktam, abból amúgy is kevés kell és így nem ront a leves ízén sem.
Persze csak annyit teszek bele, hogy pikánssá tegye az ételt, de akkor is utólag nem az igazi. Ti hogy gondoljátok?
10: direkt odaírtam, hogy korrigált....
Nem vetted észre?
Tehát sóval fő, csak a végén még picit után kell sózni...
Akkor én értettem félre, sokak szerint csak utólag kell egyáltalán sózni, erre gondoltam.
Az utófüszerezés szerintem is rendben van, ez teljesen terméseztes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!