Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Utólag nem az igazi chilit...

Utólag nem az igazi chilit rakni a levesbe, jól gondolom?

Figyelt kérdés

Családom szokta mondani, hogy ne tegyek chilit a levesbe amíg fő, mert ha annyira kell nekem, majd rakok bele utólag.


Viszont feltűnt az, hogy sokkal jobban benne van a levesben, ha belefő, (ezt nem tudom jobban körülírni) egyszerűen jobban összeérnek az ízek.


Teljesen mindegy, hogy milyen fajta chilit rakok bele, legtöbbször a haragos pistát szoktam, abból amúgy is kevés kell és így nem ront a leves ízén sem.

Persze csak annyit teszek bele, hogy pikánssá tegye az ételt, de akkor is utólag nem az igazi. Ti hogy gondoljátok?


2022. dec. 5. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%

10: direkt odaírtam, hogy korrigált....

Nem vetted észre?


Tehát sóval fő, csak a végén még picit után kell sózni...

2022. dec. 5. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én értettem félre, sokak szerint csak utólag kell egyáltalán sózni, erre gondoltam.

Az utófüszerezés szerintem is rendben van, ez teljesen terméseztes dolog.

2022. dec. 5. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 NTBS ***** válasza:
0%
Nyugodtan tehetsz bele. Másabb lesz az íz.
2022. dec. 7. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!