Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljátok a paprikás...

Hogy csináljátok a paprikás krumplit?

Figyelt kérdés

2022. dec. 1. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Illetve megy bele kis paradicsom püré is és piros paprika is, bár ezt kihagytam. (abból szoktam sima édest és füstöltett is). Illetve, ha olyanom van akkor teszek bele ilyen paprika krémből is, ami lényegében darált paprika.
2022. dec. 2. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Hagyma zsiradékon megpirít, kis só, bors, édes paprikapor, rá a krumpli, összekever, és a vége előtt 5-10 perccel beleteszem a kolbászt.
2022. dec. 2. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Olajon hagyma pirul, belerakom a felkockázott krumplit, zöldség (opcionális), kolbász. Felöntöm vízzel, majd ha már kezd szétfőni a krumpli, galuskát szaggatok bele. Kicsit olyan a végeredmény, mintha bográcsban készült volna.
2022. dec. 2. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nagyon egyszerűsített és kissé hamis módon alábbiként. Gulyáskrémmel, fokhagyma-krémmel, őrölt paprikával. Én így nem dolgozok hagymával, illetve utóbbi alap. Teljesen ugyanolyan, anyum és párom megdícsért engem ezért. Mindent is ezekkel főzök, viszont sajnos egyedül a krumplis tészta valóban nem ugyanúgy működik hagyma nélkül.

35/F

ápr. 18. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Illetve kis paradicsomszószt szoktam még beletenni.

Amúgy a gulyáskrémben vöröshagyma, paprika, és paradicsom található. Tehát ezért ugyanaz a végeredmény. Nem lesz gulyás íz valójában.

ápr. 18. 12:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!