Sertéshús panírozás másképp?
Figyelt kérdés
Nincs itthon tojás, csak liszt, zsemlemorzsa. Meghallgatok más alternatívát is.2022. nov. 16. 14:17
2/6 anonim válasza:
Tej, tejszín, tejföl, joghurt ó, kefir sincs?
Én ezekkel helyettesítem a tojást panírozáskor és teljesen jó, mert a gyerek csalánkiütéses lesz a tojásos ételektől.
3/6 anonim válasza:
panírozás nem fog működni tojás nélkül.
Illetve próbálkozhatsz, de az sosem lesz olyan, mint a hagyományos panír.
Pl. én szoktam csirkecsíkokat fűszeres / fokhagymás joghurtba mártani, majd utána összetört sajtos krékerbe, és úgy kisütni. De ez egy más műfaj, nem hasonlít a végeredmény a klasszikus wiener schnitzelre.
4/6 anonim válasza:
Na erre gondoltam..
Milyen része a sertésnek?? Mert nem biztos, hogy pl. sertéscomb eléggé megpuhul ilyen sütési módszerrel...
5/6 anonim válasza:
Lisztet pici vízzel elkevered, belemartod a húst, aztán mehet a zsemlemorzsaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!